|
 |
ساعت 10:37 بر حسب GMT +3.5 می باشد. |
|
01-02-2013, 12:59
|
|
اخراج شده
تشکر شده 55 بار در 16 پست
لايك دريافتي : 0
لايك كرده : 0
میزان پیشرفت: 29%, 107 امتیاز نیاز دارد |
|
لطفا در مورد این روتوایلر راهنماییم کنید
دوستان عزیز این روتوایلر برای دوست من هست و دیگه نمیتونه نگهش داره چون دراه میره خارج از ایران و اونجا هم چون نمیدونه برنامش چیه نمیتونه این سگو ببره و میخواست بفروشتش که من گفتم میتونم ازش نگهداری کنم اما زمانی که رفتم به قدری وحشی بازی ذراورد که نزدیک بود زانومو از دست بدم البته از دوستمم زیاد فرمان بری نمیکنه و فقط موقع غذا خوردن آروم میشه
اینم بگم که مدت زیادی هست که داخل قفس و زنجیر به گردنشه
اگه میتونید راهنمایم کنید که چجوری باهاش ارتباط برقرار کنم و بتونم نگهش دارم .
|
|
|
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما saspasp برای ارسال این پست سودمند:
|
|
01-02-2013, 13:24
|
|
عضو سایت
تشکر شده 345 بار در 167 پست
لايك دريافتي : 1
میزان پیشرفت: 23%, 155 امتیاز نیاز دارد |
|
این سگ تنها بوده اگه بیارینش ممکنه برای سگهای دیکه و توله هاتون مشکل بوجود بیاره پس در ابتدا باید یک جای خلوت و تنهایی براش فراهم کنین و اگه خواستید زودتر باهاتون اخت بشه شاید بعضیا با نظر من مخالف باشن ولی باید یکم گرسنگی بهش بدین و بعد غذایی خوب براش ببرین و بعد ازین که سیر شد کمی باهاش اگه اجازه داد بازی کنین این کار را چند بار انجام بدین اگه نمک نشناس نباشه باهاتون رفیق میشه نه مثل حیونی که تا گرسنش بود خوب التماس میکرد وقتی بهش غذا میدادیم و سیر میشدبرامون شاخ میشد و میخواست بگیره
|
|
|
01-02-2013, 13:30
|
|
عضو سایت
تشکر شده 650 بار در 355 پست
لايك دريافتي : 8
میزان پیشرفت: 6%, 142 امتیاز نیاز دارد |
|
ببین اصالتش عالیه بگیر بیارش خونتون کمکت میکنیم باش ارتباط برقرار کنی ببین 100% بگیرش اصلاتش عالیه ......
|
01-02-2013, 13:34
|
|
عضو سایت
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saspasp
دوستان عزیز این روتوایلر برای دوست من هست و دیگه نمیتونه نگهش داره چون دراه میره خارج از ایران و اونجا هم چون نمیدونه برنامش چیه نمیتونه این سگو ببره و میخواست بفروشتش که من گفتم میتونم ازش نگهداری کنم اما زمانی که رفتم به قدری وحشی بازی ذراورد که نزدیک بود زانومو از دست بدم البته از دوستمم زیاد فرمان بری نمیکنه و فقط موقع غذا خوردن آروم میشه
اینم بگم که مدت زیادی هست که داخل قفس و زنجیر به گردنشه
اگه میتونید راهنمایم کنید که چجوری باهاش ارتباط برقرار کنم و بتونم نگهش دارم .
|
شما که خودتون روت دارین توله هم که دارین اینم میخواید بگیرید البته من دخالتی نمیکنم اما خرجشون وحشت ناک میره بالا ولی اصالت این خیلی خوبه راستی از روت های خودتون دیگه عکس نمیزارید از توله ها هم قرار بدید؟!
|
01-02-2013, 15:31
|
|
اخراج شده
تشکر شده 55 بار در 16 پست
لايك دريافتي : 0
میزان پیشرفت: 29%, 107 امتیاز نیاز دارد |
|
والا وقت نکردم برم سمت باغ که از سگها عکس بگیرم .
اما در مورد این سگ از دور سگ خوبیه و مهربون به محض اینکه بهش نزدیک میشی غاطی میکنه انگار میخواد با چشماش بکشه آدمو طرف خودش بعد یهو حمله میکنه و منم واقعا دلم واسش میسوزه به علت اینکه این دوست من خیلی خوب بهش میرسه و دلم نمیاد بره زیره دست کسی مه بعد از یه مدت رهاش کنه یا بکنتش آلت بازرگانی هی خرید و فروشش کنن نهایتا مجبورم یه کنج واسش قفس درست کنم بزارمش اونجا البته بدون قلاده و زنجیر .
با سگای خودمم نزدیکش نکردم چون میترسم که دعواشون بشه و جدا کردنشون کار حضرت فیله
|
|
|
01-02-2013, 17:22
|
|
بازرس کل سایت
تشکر شده 867 بار در 287 پست
لايك دريافتي : 2
میزان پیشرفت: 88%, 25 امتیاز نیاز دارد |
|
اصالتش خیلی خوبه. روت خوبیه. از تو عکس ها که مهربون میزنه.حالت هجومی نداره.
|
|
|
01-02-2013, 17:25
|
|
عضو سایت
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saspasp
والا وقت نکردم برم سمت باغ که از سگها عکس بگیرم .
اما در مورد این سگ از دور سگ خوبیه و مهربون به محض اینکه بهش نزدیک میشی غاطی میکنه انگار میخواد با چشماش بکشه آدمو طرف خودش بعد یهو حمله میکنه و منم واقعا دلم واسش میسوزه به علت اینکه این دوست من خیلی خوب بهش میرسه و دلم نمیاد بره زیره دست کسی مه بعد از یه مدت رهاش کنه یا بکنتش آلت بازرگانی هی خرید و فروشش کنن نهایتا مجبورم یه کنج واسش قفس درست کنم بزارمش اونجا البته بدون قلاده و زنجیر .
با سگای خودمم نزدیکش نکردم چون میترسم که دعواشون بشه و جدا کردنشون کار حضرت فیله
|
اگه وقت کردین یه چند تا عکس از توله ها وخودشون بزار ---- اره بهتره پیش هم نزاری 85% باهم دعواشون میشه
|
01-02-2013, 18:05
|
|
اخراج شده
تشکر شده 785 بار در 336 پست
لايك دريافتي : 2
میزان پیشرفت: 18%, 165 امتیاز نیاز دارد |
|
به احتمال زياد اين دوستتون اين روتوايلرو اجتماعي بار نياورده ممكن قصدش اين بود كه نسبت به غريبه ها روي خوش نشون نده ومنطقي هم هست من كه خيلي خوشم اومد از خشونتش جزءذات روتوايلر هست تو عكس هم معلومه خوب بهش رسيده به نظرمن كسي جزءشمانمي تونه خوب ازش نگهداري كنه سگ با اصالتيه ارزششو داره
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
ابزارهای موضوع |
|
نحوه نمایش |
حالت خطی
|
مجوزهای ارسال و ویرایش
|
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید