""
ساعت 18:56 بر حسب GMT +3.5 می باشد.  

بازدید کننده گرامی , به بزرگترین انجمن علمی و تحقیقاتی تخصصی سگها در ایران خوش آمدید . انجمن در سامانه ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد .لذا خواهشمند است که از ارسال پست های سیاسی و مذهبی و غیرقانونی که منجر به مسدود شدن انحمن خواهد شد جدا خودداری فرمایید. با تشکر

بازگشت   انجمن تخصصی ایرانیان داگ - Iranian Dog > نژاد های معروف ایرانی: گارد ,کاری ,گله , شکاری > نژاد های ایرانی

جدیدترین مباحث انجمنها

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش

قدیمی 10-01-2015, 02:15   #11
shiroo
عضو سایت

shiroo آواتار ها

تشکر شده 132 بار در 35 پست
لايك دريافتي : 42
لايك كرده : 1
shiroo is on a distinguished road
امتیازات: 1,915, سطح: 26
امتیازات: 1,915, سطح: 26 امتیازات: 1,915, سطح: 26 امتیازات: 1,915, سطح: 26
میزان پیشرفت: 15%, 85 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 15% میزان پیشرفت: 15% میزان پیشرفت: 15%
بازدید: 55%
بازدید: 55% بازدید: 55% بازدید: 55%

با سلام

اغا قانع شدن شما واسه یه من شده یه کابوس

سگ های خودمو معرفی کردم گفتین کنار یه ادم باشه یا یه جایی که اندازه شون معلوم باشه

حالا من واس هر سگ یه فیلم میگیرم تا هر کجا که بهتر باشه و قدش رو نسبت به یه چیز مشخص معلوم بسنجم

اما شمایی که میفرمایین مستند دلیل علمی یا هرچی

اگه شما دوستان دلیل علمی میخواین حرفی نیست منم میرم علمی ترین مطالب رو انگلیسی سرچ میکنم بعدش میدم گوگل ترانسلیت ترجمه کرده تحویلتون میدم

هر سوالی دارین بفرمایین

من به این نمیگم کاربر فعال

الان ما مسولیم در مقابل همه ی ایران

بیایین رفتارشناسی کنین

مشکل ما جناب میر حسینی اینه که تو هر زمینه کسایی صاحب نظرن که یا اولا فقط تئوری کار کردن یا اصلا

مطالب علمی که قبلا کار شده رو تکرار میکنن

همین حمایت هاست که باعث میشه یکی مثل من که موقعیتش رو داره بیاد روی نژادهای مختلف کار بکنه

البته نظیر کم لطفی دوستان رو ما در ایران خودمون خیلی داشتیم

نمونش ببر مازندران

رو هم رفته 40 قلاده شاید ازش مونده باشه تازه فهمیدن اغا این ببر یکی از بهترین ببر های دنیاس

یا مثلا گرگ کوههای زاگرس که دارن منقرض میشن...

یا خود شما اومدی گیر دادی چرا عکسات از فیلمه خدا سر شاهده اولا اکثر سگها مال نگهبانین و همیشه در

حال پارس کردن و حالت تهاجمی قرار گرفتن ثانیا برادر من بنده هدفم فقط بالا بردن سایت از لحاظ معرفی

سگ پژدر

وگه نه بیکار نیستم که خودمو به رخ بکشم عزیز دل

خلاصه ش کنم

اگه علمی بودن مطالب به این باشه که بیایم و تحقیقات از قبل انجام شده رو تکرار کنیم از این به بعد بنده

پاسخگوی تمام سوالاتم کاریم نداره برادرم دبیر زبان انگلیسیه سوالاتو تایپ میکنم از اینترنت سرچ بکنم و

جوابشو دوباره تبدیل میکنم به فارسی

مثلا شما میگین روش های اینترنت مثل زدن عروسک به سگ در مقع غذا خوردن...

اغا خدا شاهده جلوی همه بازم میگم جلوی همه من حاضرم سگی که به این روش بگیر شده رو البته در

غیاب صاحبش زنجیر کنم و ببرم

من اولین روز خواستم روش بگیر کردن سگهامون رو بگم خدا شاهده یه جوری برخورد کردن گفتم غلط کردم

خلاصه ی کلام علی خان لازم نیست لباس سرباز یا تیمسار بپوشه

خیلی به لحاظ برخورد معلومه که کی تجربه داره یانه

خلاصه بدونم که همچنان اذیت میکنین و این سایت هم حکم گوگل ترانسلیت رو داره سگ هام رو و وقتم رو

یه سایت دیگه میذارم

با معذرت از کسایی که واقعا سگ بازن اغا خونم به جوش اومد تحقیر شدن رو اصلا نمیتونم قبول کنم در

ضمن این پیام که الان گذاشتم جواب نمیخواد

اومدیم سطح علمی رو بالا ببریم نه تو سری بخوریم...
shiroo آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
تشکرها از این نوشته :
401 (12-01-2015)

قدیمی 10-01-2015, 12:40   #12
ashkanbahal12
مدیر بخش خرید و فروش لوازم دست دوم سگها

ashkanbahal12 آواتار ها

تشکر شده 643 بار در 340 پست
لايك دريافتي : 32
لايك كرده : 17
ashkanbahal12 is on a distinguished road
امتیازات: 9,281, سطح: 64
امتیازات: 9,281, سطح: 64 امتیازات: 9,281, سطح: 64 امتیازات: 9,281, سطح: 64
میزان پیشرفت: 77%, 69 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 77% میزان پیشرفت: 77% میزان پیشرفت: 77%
بازدید: 0%
بازدید: 0% بازدید: 0% بازدید: 0%

1- شما نمی تونید نظر بذارید و یه عده ای رو متهم کنید بعد بگید کسی به این نظر جواب نده.
2-کسی به صرف چند سال کار تجربی نمی تونه صدها سال کار علمی روی سگا رو که توسط هزاران نفر ، با انواع امکانات و ابزار های علمی و توسط متخصصان مختلف صورت گرفته و دربارش هزاران کتاب نوشته شده را زیر سوال ببره و تازه هیچ مدرکی هم ارایه نده و در پاسخ بگه من این قدر ساله سگ داشتم پس از تو بیشتر می دونم. مثل این می مونه که یه دندون کش تجربی بیاد و کتاب های دندان پزشکی را بدون ارایه ی دلیل زیر سوال ببره و بگه اینا فقط تئوری هستن و من بیشتر از نویسنده ی کتاب تا حالا دندون کشیدم.متاسفانه اشکالی که در تجربی کار های ما دیده می شه اینه که فکر می کنن خودشون و تجربه اشون مرکز جهان هستند و علم و تجربه ی دیگران قابل مقایسه با اونا نیست. دلیل این امر هم اینه که از میزان حجم عظیم کار علمی که در زمینه ی سگ صورت گرفته بی اطلاعن و فکر می کنن همه جا ایرانه که تو ش دانش مربوط به سگ فقط از طریق تجربه های فردی(و نه حتی گروهی) حاصل بشه. صریح بگم تجربی کار های ما اکثرا نه تنها اهل مطالعه نیستن بلکه حتی از اوضاع عمومی جهان و پیشرفت علم هم بی خبرن و تحقیقاتی که انجام می دن همون تکرار تجربه های فردی سطحی هزاران سال پیش ، یعنی مربوط به دوران قبل از پیشرفت بشره. اکثر این اطلاعات هم عمدتا از طریق کسانی که دست اندر کار جنگ سگ هستند دهان به دهان منتقل می شه.
3-تکراری بودن یک مطلب در دنیای علم اتفاقا یکی از نشانه ها ی درست و محکم بودن اونه نه بی ارزش بودن اون
4-به صرف این که مطلبی تو اینترنت باشه دلیل نمی شه درست باشه. اطلاعات صحیح توسط نویسندگان و متخصصان سرشناس یا سازمان های معتبر ارایه می شه که توسط کسایی که تو این کارن شناخته شده هستند. البته بعضی از این اطلاعات در دنیای سگ جزو بدیهیات در اومدند و خیلی هم نیاز به مراجعه به منابع نیست اما برای اثبات یک ادعا باید بر منابع اصلی تکیه کرد.
5-وقتی سگی بدون ادعایی معرفی می شه که کسی مشکلی نداره. مشکل زمانی است که ادعایی مطرح می شه که نیاز به اثبات داره. مثل این که فلان سگ بی نظیره یا قدش این قدره یا سگ ایرانی بهتر از سگ های خارجیه .
6-اگه قرار بشه همه بیان مطالبی رو بذارن که صحتشون قابل تایید نباشه دیگه همچین انجمن هایی چه فایده داره. یعنی انبوه مطالبی که معلوم نیست درستند یا نادرست چه فایده ای داره؟پس حق بدید که در مورد صحت مطالب سوال و تحقیق بشه و مدرک خواسته شه.رک بهتون بگم تو این سایت مطالب به صورت اخباری ارایه نمی شن بلکه به نقد کشیده می شن اگه تحمل نقد رو ندارید مطلب نذارید.
7-اینا رو به خاطر سابقه ای که از انتقادات خودم در ذهنتون بود گفتم و در مورد برخوردایی که با دیگر اعضا داشتید کامل در جریان نیستم که بدونم حق با شماست یا نه.پس در این مورد اظهار نظری نمی کنم.

ویرایش توسط ashkanbahal12 : 10-01-2015 در ساعت 13:39
ashkanbahal12 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکرها از این نوشته :
MajidSpider (11-12-2018)

قدیمی 10-01-2015, 14:01   #13
ashkanbahal12
مدیر بخش خرید و فروش لوازم دست دوم سگها

ashkanbahal12 آواتار ها

تشکر شده 643 بار در 340 پست
لايك دريافتي : 32
لايك كرده : 17
ashkanbahal12 is on a distinguished road
امتیازات: 9,281, سطح: 64
امتیازات: 9,281, سطح: 64 امتیازات: 9,281, سطح: 64 امتیازات: 9,281, سطح: 64
میزان پیشرفت: 77%, 69 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 77% میزان پیشرفت: 77% میزان پیشرفت: 77%

در ضمن شما فکر می کنید ما همه جمع شدیم فقط از شما انتقاد کنیم اما این طور نیست . تو همین تاپیک می بینید من نظر علی اقا رو هم نقد کردم .
تشکرها از این نوشته :
MajidSpider (11-12-2018)

قدیمی 10-01-2015, 21:08   #14
mirhosseini
عضو سایت

mirhosseini آواتار ها

تشکر شده 476 بار در 230 پست
لايك دريافتي : 44
لايك كرده : 109
mirhosseini is on a distinguished road
امتیازات: 9,448, سطح: 65
امتیازات: 9,448, سطح: 65 امتیازات: 9,448, سطح: 65 امتیازات: 9,448, سطح: 65
میزان پیشرفت: 33%, 202 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 33% میزان پیشرفت: 33% میزان پیشرفت: 33%
بازدید: 99%
بازدید: 99% بازدید: 99% بازدید: 99%

دو مورد که مهم نیست ولی میگم:
- ببر مازندران دیگه وجود نداره (میگن تو روسیه هست ولی نه 40 قلاده ، که به نظر من وجود نداره اصلا)
- در مورد گوگل ترنسلیت هم باید یک مترجم بگیری ترجمه شدشو برات دوباره ترجمه کنه تا قابل فهم باشه

شما ادعا دارید هر مطلبی بنویسی میزنن تو سرت و همه مطالب انجمنوو میشه از سایتای خارجی گرفت و با گوگل ترجمه کرد
باور کن نه با شما مشکلی دارم و نه یک نفر از کاربرا رو کامل و حضوری میشناسم که بخوام طرفداری کنم.

من هرچی رو سگم پیاده کردم از غذا گرفته تا بگیر کردنش از همین انجمن و بچه هاش یاد گرفتم با اینکه هنوز تولس(14 ماه) لازم نیست زنجیرش کنی : من نمیام ، دست خالی برو تو حیاط 10 قدم برو جلو ، اگه با پای خودت اومدی بیرون سگ مال خودت

ولی من متوجه نشدم بحث اصلی سر چیه ، کسی میدونه ؟

ویرایش توسط mirhosseini : 10-01-2015 در ساعت 21:24 دلیل: جذف
mirhosseini آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکرها از این نوشته :
MajidSpider (11-12-2018)

قدیمی 10-01-2015, 22:43   #15
shiroo
عضو سایت

shiroo آواتار ها

تشکر شده 132 بار در 35 پست
لايك دريافتي : 42
shiroo is on a distinguished road
امتیازات: 1,915, سطح: 26
امتیازات: 1,915, سطح: 26 امتیازات: 1,915, سطح: 26 امتیازات: 1,915, سطح: 26
میزان پیشرفت: 15%, 85 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 15% میزان پیشرفت: 15% میزان پیشرفت: 15%
بازدید: 55%
بازدید: 55% بازدید: 55% بازدید: 55%

اغا ما هیچ ادعایی نداریم سگتون هم مبارکت باشه

خیلیها مث شما بودن سگشون رو دادیم دزدیدن

حالا چرا از این همه گفتگو فقط کل کل کردنش رو درک کردی مومن

گفتم حوصله ی کل کل ندارم چون هدف من یه چی دیگه بود

خوش باشین دوستان

در ضمن من زحمت دوستان و مسولان سایت رو بی حرمت نکردم و مطمانم که چندین برابر من تجربه دارن

در کل دلم ازین پره که بحث این پست حمایت از سگ های ایرانی بود یه جوری ادمو متهم میکنین که کار رسیده به بی حرمت کردن مسولان سایت

جناب میر حسینی سگتونم ارزونی خودتون

شکر خدا اینقدر سگ دارم که واس زنجیر کردن سگ شما نیام تهران یا هرجا

در کل خوش بحالتون

این تاپیک رو میبندم و ازین به بعد نه سگ میزارم و نه هیچ کدوم از اموخته هام رو مطرح میکنم

سعی میکنم یاد بگیرم ...البته اگه مطلبی غیر از مطالب رو اینترنت باشه(که هستش و بعضی دوستان تجربه های خودشون رو گفتن و من لذت بردم

ولی خدا رو شکر با اونال مخالفت نشده)

ویرایش توسط shiroo : 10-01-2015 در ساعت 23:36
shiroo آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکرها از این نوشته :
mirhosseini (11-01-2015)

قدیمی 29-11-2017, 02:40   #16
site2017
عضو سایت

site2017 آواتار ها

تشکر شده 5 بار در 3 پست
لايك دريافتي : 0
لايك كرده : 0
site2017 is on a distinguished road
امتیازات: 971, سطح: 16
امتیازات: 971, سطح: 16 امتیازات: 971, سطح: 16 امتیازات: 971, سطح: 16
میزان پیشرفت: 72%, 29 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 72% میزان پیشرفت: 72% میزان پیشرفت: 72%

پست خوبی بود
در ایران اگه هر چی سگ شناسنامه دار شیک و باکلاسی موجود است مطمئن باش سگهایی با نژادهای خارجی است همه اون سگها رو خریداری می کنندحموم می برند و توی خونه و ماشین باهاش پز می دن اما سگهای ایرانی اکثرا توی باغ ها بیشتر برای نگهبانی و ترسوندن دیگران به کار برده می شه تا اینکه مثل سگ های فانتزی بیارنشون تو خونه بهشون برسن و حموم ببرن از این خبرا نیست اصلا
site2017 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکرها از این نوشته :
ناصر افتخاری (24-09-2019)

قدیمی 17-06-2018, 17:49   #17
manooch
عضو سایت

manooch آواتار ها

تشکر شده 69 بار در 32 پست
لايك دريافتي : 2
manooch is on a distinguished road
امتیازات: 8,762, سطح: 63
امتیازات: 8,762, سطح: 63 امتیازات: 8,762, سطح: 63 امتیازات: 8,762, سطح: 63
میزان پیشرفت: 4%, 288 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 4% میزان پیشرفت: 4% میزان پیشرفت: 4%

من این تاپیک رو خیلس سریع خوندم . جناب شیرو حرفهای درست و دلسوزانه ای زدند اما متاسفانه اصلا طاقت انتقاد رو ندارند و متاسفانه شیوه سخن گفتنشون غلطه . جناب bgs کسی یه که حرفهاش برای من همیشه اموزنده اس . وقتی اقای شیرو میگه ( بهbgs ) شما اصلا نوشته های منو نخون ، یه حرف بچگانه اس . البته بازم میگم حرفای ایشون تا حدی درسته ولی هنوز از شکم مادر زاییده نشده کسی که غلط نداشته باشه .
manooch آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما manooch برای ارسال این پست سودمند:
MajidSpider (11-12-2018), ناصر افتخاری (24-09-2019)

قدیمی 18-06-2018, 09:26   #18
B.G.S
عضو سایت

B.G.S آواتار ها

تشکر شده 18,339 بار در 5,613 پست
لايك دريافتي : 230
لايك كرده : 201
B.G.S will become famous soon enough
امتیازات: 139,392, سطح: 100
امتیازات: 139,392, سطح: 100 امتیازات: 139,392, سطح: 100 امتیازات: 139,392, سطح: 100
میزان پیشرفت: 0%, 0 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 0% میزان پیشرفت: 0% میزان پیشرفت: 0%
بازدید: 33%
بازدید: 33% بازدید: 33% بازدید: 33%

نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiroo نمایش پست ها

یه لطفی بکن اصلا پست های منو نخون

از روز اول هم سعی کردم اصلا نظراتتو نادیده بگیرم اما همه ی پست هامو خراب کردی

لطف کن جلوی دوستان میگم تا کار به جای بدتر نرسیده تو هیچ پست من هیچ نظری نده
من مدتی به دلیل گرفتاریهای شخصی و مشغله هایی که فعلا دارم زیاد فرصت نمیکنم به سایت سر بزنم و گاها مطالب یا پاسخ دوستان رو بخونم و مطالب رو به صورت رندم چک میکنم که اکثر دوستانی که سایت رو دنبال میکنن این رو میدونن...

فقط میتونم بگم این دوستمون شدیدا شانس آورده که من این مطلبش رو نخوندم و ای کاش الان توی سایت بود تا میفهمید نتیجه اینجور تهدیدات چیه و میفهمید کسی که نباید بزاره کار به جای بدتر برسه خودشه نه من...
ولی مینویسم شاید خودش خوند و افراد دیگه امثال ایشون هم بخونن...

اول اینکه اینجا چاله میدون نیست و دوم اینکه فروم عمومیه و هر کس هر نظری بخواد ارسال میکنه بجز نظرات توهین آمیز یا تهدید آمیز...

دوم اینکه برو خداتو شکر کن من این‌مطلبت رو ندیدم و نخوندم اگرنه خودت میفهمیدی عواقبش چیه واست...
سوم امیدوارم توی سایت باشی و این مطلب رو بخونی تا ببینم مثلا چه غلطی میخوای بکنی و پای هر پستت هم نظر میزاشتم از این به بعد...
چهارم دفعه آخرت باشه کسیو که نمیشناسی تهدید میکنی و همچین حرفایی میزنی، اینو جلو دوستان دارم میگم پس حواست خیلی جمع باشه...

پنجم، جنبه انتقاد پذیری و مخالفت با حرفها و عقاید بعضا اشتباه خودت رو نداری تو هیچ فرومی پیامی نفرست تا کسی پاسخی برات ارسال نکنه... شما که عددی نیستی، یه تحقیقی بکن ببین ادمای خیلی گنده تر از تو توی این سایت نتیجه تهدیدکردن و چاله میدون بازیشون به کجا رسید و چجوری پشیمون شدن...

و در نهایت از کاربرای عزیز عذرخواهی میکنم گاهی افرادی ادمو مجبور میکنن تا حد شخصیت خودشون بیای پایین و جوابشون رو بدی...
تشکرها از این نوشته :
MajidSpider (28-10-2019)

قدیمی 29-01-2020, 22:42   #19
MajidSpider
عضو سایت

MajidSpider آواتار ها

تشکر شده 473 بار در 209 پست
لايك دريافتي : 0
لايك كرده : 0
MajidSpider is on a distinguished road
امتیازات: 8,097, سطح: 60
امتیازات: 8,097, سطح: 60 امتیازات: 8,097, سطح: 60 امتیازات: 8,097, سطح: 60
میزان پیشرفت: 74%, 53 امتیاز نیاز دارد
میزان پیشرفت: 74% میزان پیشرفت: 74% میزان پیشرفت: 74%
پیش فرض Chernobyl

نقل قول:
نوشته اصلی توسط b.g.s نمایش پست ها
من مدتی به دلیل گرفتاریهای شخصی و مشغله هایی که فعلا دارم زیاد فرصت نمیکنم به سایت سر بزنم و گاها مطالب یا پاسخ دوستان رو بخونم و مطالب رو به صورت رندم چک میکنم که اکثر دوستانی که سایت رو دنبال میکنن این رو میدونن...

فقط میتونم بگم این دوستمون شدیدا شانس آورده که من این مطلبش رو نخوندم و ای کاش الان توی سایت بود تا میفهمید نتیجه اینجور تهدیدات چیه و میفهمید کسی که نباید بزاره کار به جای بدتر برسه خودشه نه من...
ولی مینویسم شاید خودش خوند و افراد دیگه امثال ایشون هم بخونن...

اول اینکه اینجا چاله میدون نیست و دوم اینکه فروم عمومیه و هر کس هر نظری بخواد ارسال میکنه بجز نظرات توهین آمیز یا تهدید آمیز...

دوم اینکه برو خداتو شکر کن من این‌مطلبت رو ندیدم و نخوندم اگرنه خودت میفهمیدی عواقبش چیه واست...
سوم امیدوارم توی سایت باشی و این مطلب رو بخونی تا ببینم مثلا چه غلطی میخوای بکنی و پای هر پستت هم نظر میزاشتم از این به بعد...
چهارم دفعه آخرت باشه کسیو که نمیشناسی تهدید میکنی و همچین حرفایی میزنی، اینو جلو دوستان دارم میگم پس حواست خیلی جمع باشه...

پنجم، جنبه انتقاد پذیری و مخالفت با حرفها و عقاید بعضا اشتباه خودت رو نداری تو هیچ فرومی پیامی نفرست تا کسی پاسخی برات ارسال نکنه... شما که عددی نیستی، یه تحقیقی بکن ببین ادمای خیلی گنده تر از تو توی این سایت نتیجه تهدیدکردن و چاله میدون بازیشون به کجا رسید و چجوری پشیمون شدن...

و در نهایت از کاربرای عزیز عذرخواهی میکنم گاهی افرادی ادمو مجبور میکنن تا حد شخصیت خودشون بیای پایین و جوابشون رو بدی...

شما که نصف کاربرای سایتو اخراج کردی!!! ایشونم اخراج کن دیگه
سایت شده مث چرنوبیل! پرنده پر نمیزنه
اکثر اعضای ثابت و قدیمی سایت رو اخراج کردی علی آقا
الان این مطلبو واس کی نوشتی؟! منظورت از کاربران عزیز کیا هستن ؟!
کسایی که واس همیشه از سایت رفتن یا کسایی که اخراج کردی؟!
الان حتما میخوای بیای بگی تلگرام و اینستاگرام باعث شدن سایت غیرفعال بشه.
ولی دلیلش فقط و فقط شخص جنابعالی هستش!
حتی همین اواخر چند نفری مثل من سعی کردن فعالیت کنن و سایتو زنده نگه دارن ولی شما به عنوان مدیر سایت به خودت زحمت ندادی یه کامنت خشک و خالی بنوسی یا حتی از اون پست یه تشکر بزنی که بچه ها دلسرد نشن. ولی غرورتو به سایت ترجیح دادی
الانم به جای کل کل کردن با این و اون سعی کن اشتباهاتتو تو مدیریت سایت قبول کنی.
خواستی منم اخراج کن داداش. به هر حال شما رئیس هستی !!!
پاسخ

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلک فعال است
[IMG] فعال است
HTML غیر فعال است

Forum Jump