تشکر شده 394 بار در 142 پست
لايك دريافتي : 1
لايك كرده : 0
امتیازات: 4,181, سطح: 41
میزان پیشرفت: 16%, 169 امتیاز نیاز دارد
بازدید: 15%
هاسکی سوار ها نظر بدن !
این اصطلاح "سوار" بین ما ها به معنی کسی هست که مدتیه این کار رو انجام میده و حالا وارد شده , مثلاً میگیم طرف گوشی اپل سوار میشه !
حالا از کسایی هم که هاسکی سوار میشن تقاضا دارم در مورد این هاسکی ماده بالغی که یک شکم هم داده نظر بدن
1.چند بخرم می ارزه ؟
2.نقاط ضعف اصالتش کجاست
با سپاس
تشکر شده 394 بار در 142 پست
لايك دريافتي : 1
لايك كرده : 0
امتیازات: 4,181, سطح: 41
میزان پیشرفت: 16%, 169 امتیاز نیاز دارد
بازدید: 15%
ما از یک دوستی خواستیم برامون هاسکی خوب و قیمت مناسب پیدا کنه , زنگ زد و گفت یک هاسکی خیلی خوشگل پیدا کردم که حرف نداره , طرف میگفته 2.5 ولی من با 1800 راضیش کردم , وقتی آوردش که من دیدمش خورد تو ذوقم !
گفتم من نمخوام اینو , گفت تو چون هاسکی نداشتی , نمی فهمی
حرفش حساب بود من هاسکی رو نمی شناسم ولی ما نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم
برای همین اومدم اینجا و وقت دوستان رو گرفتم که مطمئن بشم
تشکر شده 18,339 بار در 5,613 پست
لايك دريافتي : 230
لايك كرده : 201
امتیازات: 139,392, سطح: 100
میزان پیشرفت: 0%, 0 امتیاز نیاز دارد
بازدید: 33%
نقل قول:
نوشته اصلی توسط makhan
ما از یک دوستی خواستیم برامون هاسکی خوب و قیمت مناسب پیدا کنه , زنگ زد و گفت یک هاسکی خیلی خوشگل پیدا کردم که حرف نداره , طرف میگفته 2.5 ولی من با 1800 راضیش کردم , وقتی آوردش که من دیدمش خورد تو ذوقم !
گفتم من نمخوام اینو , گفت تو چون هاسکی نداشتی , نمی فهمی
حرفش حساب بود من هاسکی رو نمی شناسم ولی ما نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم
برای همین اومدم اینجا و وقت دوستان رو گرفتم که مطمئن بشم
با 2-3 تومن هاسکی به مراتب بهتری میتونی پیدا کنی... البته این نظر منه... بیشتر بگرد و جست و جو کن، جوینده یابندست...
تشکر شده 1,169 بار در 501 پست
لايك دريافتي : 60
لايك كرده : 23
امتیازات: 8,804, سطح: 63
میزان پیشرفت: 18%, 246 امتیاز نیاز دارد
بازدید: 17%
جناب ما(دوست صمیمیم) یه توله هاسکی ماده زیر یه سال داریم قصد فروش داریم. یه بار هم فحل شده. اگر خاستید با رعایت شرایط میتونید بخرید. دیروز پیشش بودم متاسفانه عکس نگرفتم ازش. فقط یه مشکلی هست اینه که ما اصفهانیم
__________________ If you go away
on this summer day
then you might as well take the sun away
سلام نمیخوام تو ذوقت بزنما...ولی من خودم ادم خیلی حساسیم...این سگو سعی کن نگیری..از نظر نژادی که مشکل داره..اما نه اونقدرا..یکم گردنش زیادی بلنده خیلی لاغره..موهاش خیلی بد فرمه انگار ریزش داره..ببخشید انو میگم ولی شبیه سگای خیابونیه...تو گوگل چند تا هاسکی سرچ کن عکساشونو ببین خودت تفاوتو احساس میکین...این 40 درصد شبیه یه هاسکیخ واقعیه..راستیتش مفتم بدن من نگهش نمیدارم...500 هم واسش زیاده... با دو میلیون میتونی یه سگ یک ساله خیلی اصیلو خوب بخری..سعی کن توله بگیری یه توله وارداتی کاملا اصیل با شناسنامه بین المللی یک و پونصد تا دو تومنه البته تقریبیه این رقما هم پایین تر هست هم بالاتر
بابا چه خبره... تو اینستاگرام برو بگرد هاسکی زیاد هست برا فروش توله دو ماهه 1200 گیرت میاد با اصالت
بالغ هم زیر 1500 میتونی راحت پیدا کنی... خودم زیاد دیدم! حالا قیمتشم بزاریم کنار این به هاسکی نمیخوره