PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 1 نمونه از سگ گله عشایر کرمانشاه

kamyar
02-02-2011, 01:37
این 1 سگ از منطقه کرمانشاه . که بسیار قلدر و پر زور هستش سگ گله هستش .شما چی فکر میکنید.

B.G.S
02-02-2011, 06:57
این دقیقا همون نژاد بیابان هست که من میگم... فقط این یکم نا خالصی داره... گوشش نباید نیمه تیز باشه باید افتاده باشه، پوزه کشیده تر و پهنتر باید باشه و... اصولا توی تمام ایران پراکندست، توی مناطق شمالی اکثرا تحلیل رفتن و ریزن، توی مناطق بیابانی و کوهستانی(بیشتر مناقط گرم و خشک بیابانی) خوباشون پیدا میشه...

شمع راه
02-02-2011, 10:44
سگ جالبیه نسبت به وظایفی که یک سگ گله عشایر داره مثلما سگ قلدری باید باشه

sia
02-02-2011, 14:04
سگ خوبیه فقط اونا گوشهای سگ گله رو نمیبرن چون برا یه سگ گله خیلی حیاتی هست

شمع راه
02-02-2011, 14:20
سلام
بنده شنیدم اصل بریدن گوش و دم در سگهای گله برای درگیریهای احتمالی با گرگ میباشد چون گرگ از این نقطه به سگ آسیب میرساند لطفا راهنمایی کنید

reza555
02-02-2011, 15:15
من هم همین رو شنیدم اما یه دلیل دیگه هم شنیدم و اون هم برای جلو گیری از آسیب های موضعی و ایجاد تنش عصبی در بازی های دوران تولگی هست .میبرن تا هنگام بازی به وسیله توله ها آسیب نبینه

B.G.S
02-02-2011, 15:34
سلام
بنده شنیدم اصل بریدن گوش و دم در سگهای گله برای درگیریهای احتمالی با گرگ میباشد چون گرگ از این نقطه به سگ آسیب میرساند لطفا راهنمایی کنید

دلیل اصلیش رو گفتید...
دلیل بعدی هم بعضی ها اعتقاد به وحشی تر شدن سگ دارند(چه مسخرست نه؟ من تا حالا 100 تا سگه گوشو و دم بریده دیدم که از سایه خودشون هم میترسند)...

animal breeder
02-02-2011, 18:59
کامیار جان با من تماس نگرفتی هنوز اولا برای 100000بار درایران چیزی به بنام نژاد وجود ندارد بجز سالوکی گربه ایرانی واسبچه خزر .ایران چند اکوتیپ سگ کویر دارد که یکی از آنها سگ سنگسری است سگ کرد بوکان ومهاباد سگ کوهستان زاگرس است وسگ سرابی سگ کوهپایه که هرسه اینهابا همدیگر فاصله ژنتیکی خیلی زیادی دارند.واز همدیگر اشتقاق نیافته ومتعلق به بیابان نیستند ودرگذشته هم در دربیابان نبوده اندهپچ وجه مشترکی هم به لحاظ تبار مادری وپدری ندارند.این عرایض هم حاصل کار ژنتیکی برای سه اکوتیپ نام پرده می باشدکه به مدت 3سال آزمایشات تبارشناسی انجام شد وهنوز هم ادامه دارد.دوما آقا کامیار گفتم سگ اصیل درشهر شما باید درایل سنجاب واحتمالا طوایف کلهر وترکاشوند باشد هر سگی را که دیدی نمی شود گفت سویه اصیل سویه اصیل هر دامی تعریفی دارد شما بامن تماس بگیر من دقیقا راهنماییت بکنم.

alper
02-02-2011, 19:07
این 1 سگ از منطقه کرمانشاه . که بسیار قلدر و پر زور هستش سگ گله هستش .شما چی فکر میکنید.
برادرم این سگ میکس با جرمن هستش محاله سگ گله گوشاش سیخ بشه !!! 100% افتاده میشه

vagvene
12-02-2011, 13:42
یه دلیل بریدن گوش سگهای گله اینه که قسمتی که بر میگرده رویه گوشش جلویه شنوایی مسیر دور رو میگیره

اینو من از چوپونها شنیدم

nour
08-01-2012, 14:59
دلیل اصلی بریدن گوش اول به خاطر اینه که سگ وقتی که دعوا میکنه اولین جای که میگیر گوش زیر گلو و دم هستش. گوش هاشونو میزنن تا تو درگیری زخمی نشه بعد واسه قوی تر کردن شنوایشونه من خودم واسه سگای گله خودمون این کارو کردم

soltan
09-01-2012, 09:52
دلیل اصلی بریدن گوش اول به خاطر اینه که سگ وقتی که دعوا میکنه اولین جای که میگیر گوش زیر گلو و دم هستش. گوش هاشونو میزنن تا تو درگیری زخمی نشه بعد واسه قوی تر کردن شنوایشونه من خودم واسه سگای گله خودمون این کارو کردم
دوست گرامی بریدن گوش سگ بخاطر اینه که تو جنگ ..حالا با هر حیوونی که بخواد بجنگه .... سگ روی گوش حساسه بعدش هم بریدن گوش سگ نه تنها باعث قوی شدن قدرت شنوایی سگ نمیشه بلکه بطور چشم گیری قدرت شنوایی سگ رو کاهش میده

ehsana
09-01-2012, 10:31
سگ بومي است كه ميكس خورده كه ممكنه بخاطر فرم كله و گوش با چيزي مثل كنعان ميكس شده باشد
در مورد بريدن گوش هم خدمتتان بگم كه گوش به شنوايي و حتي در گوش دراز ها به بويايي كمك مي كند.
و علت اصلي بريدن را همانطور كه همه ميدانيم همان خرافه شجاعت و ديوانه شدن سگ است كه بنظر من چنين نيست و نحوه تربيت و بار آمدن خيلي مهم است
بريدن گوش و دم در جاهايي كه درگيري زياد اتفاق مي افتد، بهتر است كه بريده شود چون از نقطه هاي حساسي است كه خيلي زود گرفته مي شوند

M.R-HUNTER
11-01-2012, 00:06
این دقیقا همون نژاد بیابان هست که من میگم... فقط این یکم نا خالصی داره... گوشش نباید نیمه تیز باشه باید افتاده باشه، پوزه کشیده تر و پهنتر باید باشه و... اصولا توی تمام ایران پراکندست، توی مناطق شمالی اکثرا تحلیل رفتن و ریزن، توی مناطق بیابانی و کوهستانی(بیشتر مناقط گرم و خشک بیابانی) خوباشون پیدا میشه...
منم دقيقا همين نظرو دارم چون از اين نوع سگ در مناطق ازجمله مزرعه نوع و عقدا ديدم كه اتفاقا سگاي خيلي هوشياري هم هستند

در رابطهي بريدن گوش سگم بگم كه باسه جنگ با گرگ و سگ چون منطقهي حساسي هست اگه گرفته بشه سگو زود تسليم ميكنه و كارايي ديگش كه در خارج رواج داره برا زيبايي هست و نبايد گوشاي گريت دين ‍ ژرمن و چن سگ ديگه كوتاه بشه و تازه خيلي از شنواييشون كم ميكنه.منت كيگم اگه سگتون باسه گله و جنگ نيست اين كارو نكنيد

mortezafox
04-04-2012, 11:05
سلام
گوش سگ و دم سگ های گله در هفته های دوم تا سوم معمولا میبرن
دلیل اصلی دوستان ذکر کردن گوش سگ و دم سگ تو درگیری اولین جایه که اسیب میبینه

kombon
04-04-2012, 12:29
اقایون بریدن گوش از شنوایی کم میکنه دامپزشک گفت بهم وفقط برای این میبرن که جای حساسی به حساب میاد وقتی در درگیری سگی یا گرگ گوش یک سگ رو گرفت سگ دیگه هیچ کاری نمیکنه{فکرکنم همه دیده باشند وقتی دوسگ درگیرمیشند}به همین دلیل گوش رو میبرن چوپان ها وبیشتر برای اموزش سگ خود اون هارا با سگ های گوش دار دعوا میندازند که به اصطلاح خودشون گوش گیر بشه وگرگو راحت خلعه صلاح کنه و بریدن دم به دلیل جنگ نیست در بیابان ها که هواسرده مخصوص عشایر که اون ها دم سگ رو میبرند چون سگ در هوای سرد وقتی نوک دماغش رو گرم کرد دیگه سرما بهش اثر نمیکنه و میخوابه

armin_ehrami
04-04-2012, 16:52
یه دلیل بریدن گوش سگهای گله اینه که قسمتی که بر میگرده رویه گوشش جلویه شنوایی مسیر دور رو میگیره

اینو من از چوپونها شنیدم
عجب چوپان بی اطلاعیه خدا خودش میدونه چجوری خلق کنه

sagbaza
04-04-2012, 16:59
البته گوش سگها بیشتر از دم در معرض حمله قرار میگیره و معمولا اول از همه حتی سگ هم وقتی با گرگ درگیر میشه گوش گرگو میگیره

kombon
04-04-2012, 22:11
البته گوش سگها بیشتر از دم در معرض حمله قرار میگیره و معمولا اول از همه حتی سگ هم وقتی با گرگ درگیر میشه گوش گرگو میگیره
حرف شما صحیح ولی این نکته که گرگ خیلی کم با سگ درگیر میشه هم باید گفت چون اگه گرگ زخمی شد بقیه ی گرگ ها بهش حمله میکنند و میکشنده در زمان هایی که گرسنگی زیاده این موضوعی که شما گفتید در زمانیه که چند سگ دور گرگو بگیرند وگرگ مجبور به درگیری بشه که اونم اگه سگ حریفی باشه گوش گرگو یگیره تازه اگه گرگ بزاره ولی تا من دیدم وشنیدم خیلی کم گفتند سگی گوش گرگو گرفته بیشتر سگ به عقب گرگ حمله میکنه اونم در حالتی که گرگ در حال فراره